INGYENES SZÁLLÍTÁS 12 000 FORINTOS VÁSÁRLÁS FÖLÖTT

A MEDITÁCIÓ MŰVÉSZETE

Sok ember szemében a meditáció különleges dolognak számít, amely a keletről érkező vallásokhoz kapcsolható és csak bizonyos emberek képesek az elsajátítására.

Pedig a meditáció se nem misztikus, se nem különleges, se nem nehezen elsajátítható. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer.

Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatunk, és nem hiszünk semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetünk magunknak.

A meditáció jelenlét.

A meditáció célja nem az, hogy lezárjuk vagy elaltassuk az elmét, hanem hogy felszabadítsuk, megtisztítsuk és kiegyensúlyozzuk.

A meditáció tárgya az elme maga. Az elme tréningezése pedig kulcsfontosságú, amennyiben finomítani és élesíteni kívánjuk a figyelmünket, vagy fejlődni szeretnénk az érzelmi egyensúly, a belső békesség és a bölcsesség terén, illetve a mások jólléte iránti odaadásunkon akarunk dolgozni.

A meditálás végső célja az, hogy úgy alakítsuk át magunkat, hogy aztán még jobban tudjuk formálni a világot, hogy jobb emberi lényekké váljunk, és ezáltal bölcsebben és hatékonyabban lehessünk a többiek hasznára.

Sat Nam!