INGYENES SZÁLLÍTÁS 12 000 FORINTOS VÁSÁRLÁS FÖLÖTT

ORSYOGA

György Orsolya vagyok, hatha, kismama, szülés utáni, flatcore, gyermek és babás mozgásfejlesztő jógaoktató. Az orsyoga megálmodója, a Soul jógaműhely egyik alapítója.

 

 

Talán az első és legfontosabb számora, hogy a jóga nem sport. Ha csak jógapózokat szeretnél “megcsinálni” akkor nem jógázol. Itt most lehet felhúzod a szemöldököd és megkérdőjelezel, de idővel, ha nálam gyakorolsz, akkor rájössz, hogy inkább iránymutatás, iránytű a jóga, az eszköz egy sokkal fontosabb dologhoz, a belső béke megteremtéséhez.

Számomra egyáltalán nem korán kezdődött a jógikus életvitel és szemlélet. 2013-ban találkoztam a jógával a gerincsérvem miatt, amit szerettem volna picit izgalmasabban "kezelni", mint a gyógytorna. Így találtunk egymásra én és a jóga.

Akkor már több éve pénzügyi területen dolgoztam egyre nagyobb felelősséggel bíró pozícióban, egyre több stresszel karöltve. Gyermek is volt már a háznál, egy szép kis császáros alhasi műtéti sérüléssel, sok megfelelési kényszerrel és kudarccal. Ez a sok negatív tényező ölelte át a mindennapjaim, nem is csoda, hogy fizikai síkon is megjelent már a probléma.

A megoldás nekem a jóga volt. Nem fizikai szinten, mert azt meg lehetett volna oldani gyógytornával is. Sokkal inkább lelki és szellemi szinten. A jóga és a meditáció megtanít megismerni saját magad. Az önismerettel karöltve elindul az önértékelés. Egyre kevesebb lesz az önostorozás, több pedig az önszeretet.

Miért tartom ezt fontosnak? Mert egészen addig, amíg saját magadat nem becsülöd és szereted, addig mások sem fognak Téged, sőt Te sem tudsz másokat szeretni. Őszintén, feltétel nélkül.

Azóta az élethelyzetem mellé simuló irányzatok mellett járom végig a jóga-"szamárlétráját". Az elmúlt évben mesterem Nagy József szárnyai alatt mesterré faragódtam, jelentsen ez bármit is mások számára. Számomra a végtelen alázatot, a türelmet, a kitartást, az önuralmat és önfegyelmet hozta el.

Szeretném tudásommal mások életét jobbá tenni.

Ha hozzám fordulsz, biztosan őszinte válaszokat kapsz. Nálam nem az a fontos, hogy csinos jóganaciban gyere és perecbe hajtogasd magad különböző jógasorokban. Nálam az a fontos, hogy megértsd miért vagy az aki, hogy meglásd szerethető és fontos vagy. Mert ahogy mindenkinek Neked is van egy Életfeladatod, de ahhoz, hogy teljesítsd jól "kell" lenned.

Legnagyobb szeretettel várlak Téged is az óráimon, tanfolyamaimon. Bővebb információt a weboldalamon, a Facebookon vagy az Instagram oldalamon találsz.

Namaste,

Orsy