INGYENES SZÁLLÍTÁS 12 000 FORINTOS VÁSÁRLÁS FÖLÖTT

Sat Nam C r y s t a l K i t By Nama Minerals

Ez a kristály szett azért született meg, hogy a kristályok támogató erejével még hatékonyabban tudd végezni a jóga-, meditáció-, és légzőgyakorlatokat. A szett négy darab marokkövet tartalmaz, egy hegyikristályt, rózsakvarcot, ametisztet, és egy akvamarint.A kristályok hatása:

Hegyikristály: A hegyikristály a jóga során segít egy tiszta teret fenntartani. Felébreszti a bennünk rejlő fényt, tisztaságot, miközben harmonizálja testünk, lelkünk és elménk. Jótékony hatással van az összes csakrára és szervre, feltölti azokat energiával miközben a negatív rezgéseket semlegesíti.

Rózsakvarc: A rózsakvarc a gyakorlásunk alatt megnyitja a szívünk, és egy szeretettel teli energiamezőt hoz létre. Segít abban, hogy elfogadjuk magunkat, elengedjük, ami már nem szolgál minket és szeretettel fogadjuk be a változást. Feltölt minket feltétel nélküli szeretettel, megmutatja, hogy mennyi mindenért lehetünk hálásak az életben. Fokozza belső szépségünk, ragyogásunk.
Ametiszt: Az ametiszt a meditációban lesz segítségünkre. Segít elérni a mély meditatív állapotot, és megtartani a fókuszt. Így kevésbé kalandoznak el a gondolataink meditáció közben. Megnyugtatja a testet, lelket és az elmét. Csitítja a feltörő negatív gondolatokat, és támogatja a semleges elme működését.
Akvamarin: Az akvamarin a légzőgyakorlatokban tud minket támogatni. Megnyitja az energiaközpontokat, és segíti a prána tiszta áramlását. Megtisztítja a testet a méreganyagoktól, megszabadít minket az ártó szokásoktól. Átmossa az egész lényünket a víz és a levegő energiájával. Megnyitja a mellkasunk, tüdőnk, torkunk, hogy beáramolhasson az életenergia minden apró kis sejtünkbe. A kilégzéssel pedig segíti az elhasznált, fáradt energiát, stresszt leadni.

Így használd:

Jóga közben csak tedd őket a matracod mellé, így mind a négy kristály egyszerre támogat téged gyakorlás közben. Amikor meditálsz, vagy relaxációhoz érkezel, légző gyakorlatokat végzel, vedd a kezedbe, vagy helyezd magad elé, esetleg tedd az öledbe az éppen odaillő kristályt. Kérd meg, hogy segítsenek téged a gyakorlásod alatt, és köszönd meg nekik a támogatásukat. Adj nekik egy szándékot, amiért a segítségük kéred, így pontosan abban fognak téged támogatni, amire éppen szükséged van.

Kristálymeditáció:
Ülj le kényelmes ülésbe, gyújts meg egy gyertyát, ha van füstölőd gyújtsd meg és tisztítsd meg a teret magad körül. Helyezd a kristályokat magad elé. Vedd a kezedbe azt a kristályt amelyikkel a meditációt szeretnéd végezni. Ha úgy érzed, használhatsz egyszerre többet is, vagy mind a négyet. Csukd be a szemed. Vegyél 3 mély lélegzetet orron be, és fújd ki őket szájon át, mintha sóhajtanál. Tartsd a kristályt a köldököd elé, mondd el, hogy miben szeretnéd kérni a segítségét majd köszönd meg. Képzeld el, ahogy egy szépséges csillogó, tiszta fény kezd áramolni belőle. Érezd, ahogy ez a fény egyre nagyobbá válik, míg teljesen körbeburkol és egy fénygömb belsejében vagy. Hagyd, hogy ez a tiszta fény, energia átjárjon. Maradj benne addig amíg csak jól esik. Amikor úgy érzed készen vagy, emeld a szívedhez a kristályt imatartásban és köszönd meg neki a segítséget. Képzeld el ahogy a fény visszaáramlik a kőbe, közben gondolj a szándékodra, a kívánságra. Vegyél újra 3 mély lélegzetet, és fújd ki őket erőteljesen. Csak tapasztald meg az érzéseket, amiket a meditáció váltott ki belőled. Amikor készen állsz nyisd ki a szemed. A kristályok a meditáció során nemcsak téged támogattak, hanem feltöltötted őket egy szándékkal, kívánsággal. Így amikor rájuk nézel, vagy magaddal viszed őket emlékeztetni fognak, és segítik az utadat abban, hogy a kérésed valóra váljon.

Tisztítás és tárolás:

A kristályokat többféleképpen lehet tisztítani és feltölteni új energiával. Ehhez a szetthez én a vízzel és a holddal való tisztítást ajánlom. Csak mosd át őket folyó vízben, vagy akár forrásvízben, néhány percig. Amikor telihold van tedd ki őket az ablakpárkányra, vagy olyan helyre, ahol éri a hold fénye energiája. Hagyd ott éjszakára és reggel szedd össze őket. Tárolni pedig olyan helyen tárold, ahol közel vannak hozzád. Például az éjjeli szekrényeden egy fehér tálkában. De teheted őket a párnád alá is, a dolgozó asztalodhoz. Vagy egész nap elkísérhetnek a zsebedben. Fontos, hogy minden használat után tisztítsuk meg kristályainkat és csak ezután használjuk őket újra.