INGYENES SZÁLLÍTÁS 12 000 FORINTOS VÁSÁRLÁS FÖLÖTT

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek


A vásárló megrendelésének leadásával elismeri és elfogadja a webshop szerződési feltételeit. 


A megrendelés során leadott adatok elírásáért, tévesen megadott adatokból származó problémákért felelősséget nem vállalunk. A termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. 

Rendelés menete

Válaszd ki a vásárolni kívánt terméke(ke)t majd helyezd a kosárba. Ezután nincs más dolgod mint kitölteni a vásárláshoz szükséges adatokat és leadni a rendelésed.

Kérlek vedd figyelembe, hogy abban az esetben, ha gyapjú meditációs vagy jóga szőnyeget vásárolsz, akkor ezeknek az elkészítési ideje minimum 1 hét.

Szállítás & fizetés

A vásárlást utalással lehet fizetni a számlában feltüntetett számlaszámra. Amint az összeg kifizetésre került, másnap fel is adom a csomagot. Kérlek a rendelés azonosítóját és a neved írd meg az utalás közlemény rovatában.

A csomagokat FoxPost-on keresztül adom fel. Választhatod a házhozszállítás, illetve a csomagautomatás szállítási opciókat.

Ha csomagautomatából szeretnéd átvenni a rendelésed, kérlek a rendelés után írd meg nekem e-mail-ben, a hello@namaminerals.com címre a rendelés azonosítóját és hogy melyik automatánál szeretnéd átvenni a csomagod.

A FoxPost szállítási információit ezen a linken találod: http://www.foxpost.hu/gyik/

Elállás joga
Megrendelésed során élhetsz a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási joggal.

Internetes vásárlások esetén a szerződéstől az áru átvételét követő 5 (öt) munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatod elküldésével jelezheted. Az átvétel dátumát bizonyítja a futárszolgálat által kiállított értesítő cédula, illetve a személyes átvételre egyeztetett időpont. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyártási hibás, akkor fordulj hozzánk minőségi kifogásoddal.

Garancia
Garanciális javításokat, esetleges cserét a termék átvételétől számított 1 hónapon belül vállalunk - kivéve, ha a termék nem rendeltetésszerű használattól sérült meg. Ebben az esetben, illetve 1 hónapon túl, a javítás költségét a Vevő állja.